keskiviikko 2. lokakuuta 2013

I´m back!

Uusi koti!
Tuli kyllä turhan pitkä blogihiljaisuus, pahoittelen kovasti. Ei ehkä houkuttele lukijoita tällainen yletön kirjoitustulva ;) mutta lupaan olla tästä eteenpäin paljon ahkerampi kirjoittelija, kun alkaa elämä olla taas reilassa!

Moni varmasti tietääkin päällimmäisen syyn siihen, miksi ei ole ollut aikaa tänne kirjoitella. Meni elämässä asioita vähän uuteen uskoon ja nyt aletaan rakentamaan taas uutta. Ero ja muutto uuteen kotiin, siinäpä ne syyt sitten olikin...

Mutta miksi juuri tänään on taas hyvä hetki kirjoitella tänne. Siksi, että olen kovin tohkeissani ollut Fitfarmin valmennuksissa melkein puoli vuotta mukana ja olen ylistänyt ja kehunut niitä kaikille kavereille ja ehkä vähän jopa tuntemattomillekkin. Tänään kuitenkin paljastui Fitfarmista melko ikäviä puolia esiin, enkä kyllä aio enää jatkaa heidän valmennuksissaan. Valmennukset toki ovat olleet hyviä ja tuloksia on tullut, mutta asiakaspalvelu ei toimi tai sitä ei oikeastaan voi kutsua asiakaspalveluksi. Kritiikkiä ei saa yhtään antaa, eikä kielteisten kommenttien julkaiseminen ole sallittua. Toki se voi viedä motivaatiota, mutta myös tsemppaa useita meistä. Bikini challengen alussa hehkutinkin kuinka huippu facebook ryhmä bikiniläisillä on ja sitä se on todella ollut nämä viikot. Uskomaton tsemppi päällä ja ryhmä täynnä huippuja tyyppejä. Fitfarmin mielestä ryhmässä on kuitenkin jaettu ulkopuolisille tietoa, jota ei olisi saanut jakaa. Ryhmäläiset ovat olleet siinä käsityksessä, että siellä on vaan maksaneita bikiniläisiä ja treeniohjelmista ja videoista on voitu keskustella. Nyt fitfarm syyttää koko ryhmää tekijänoikeusloukkauksista yms. Viestit yrityksen tasolta ovat olleen todella ala-arvoisia, eikä yhtään ammatillisia. Tästä on taas saanut hyviä vinkkejä siihen, kuinka ei pidä yrittäjänä toimia, jos joskus oman yrityksen perustaa. Onneksi alkaa olla useita muitakin nettivalmennusryhmiä, jotka saavat varmasti tässä lähiaikoina paljon uusia asiakkaita. Itse mietiskelin muscle challengea, mutta se jää vielä mietintään. :)


On siellä joitan ehkä tapahtunukki!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti