sunnuntai 18. elokuuta 2013

Jalat kovilla

Toinen viikko bikini challengea takana ja hyvin menee, mutta menköön. ;) Herkkuja ei tee mieli, treenit sujuu hyvin ja kaikki on hyvin. Paino on lähteny laskemaan aika nopeeseen tahtiin, ei ihan tällä tahdilla tarviis tippua. Pitää miettiä ja kysellä fitfarmilta lisäohjeistusta, jos sama jatkuu. Tosin tiedän itsekkin, että aamupuuron pois jättäminen on osasyy tähän. Ei vaan maistu mitenkään. Mutta olo on kuitenkin hyvä ja treenit sujuu hyvin.

Mulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja olipas kyllä kiva, näihinhän vois vaikka tottua. Eilen käytiin tivolissa koko perheellä ja illasta olin kavereitten kans ulkona. Dieettiin ei tietenkään kuulu alkoholipitoiset juomat, joten vesilinjalla mentiin (yhden lasin kuivaa valkkaria kyllä join). Oltiin pitkästä aikaa Nightissa ja tuli kyllä tanssittua koko ilta, hyvää musiikkia ja hyvässä seurassa, eipä muuta tarttee. Korkkarit oli oikein nappivalinta tuollaiselle illalle, nyt on jalat täynnä rakkuloita ja hankaumia, mutta mitä sitä nainen ei tekisi kauneutensa vuoksi.. ;)

vähän paikkailua ennen porrastreeniä ;)

the portaat
Tämän viikon treenit tuli taas painettua viitenä päivänä peräkkäin. Alkuviikosta arvoin flunssan kanssa, että tuleeko vai ei ja ei onneksi tullut pahemmin, joten pääsin treenaamaan. Viiden päivän treeniputki ja eilinen tanssimaraton oli hyvä päättää tän päivän porrastreeniin. Huh! Eipä ihan äsken ole tullut treenattua tuollasilla sykkeillä, parhaimmillaan syke oli 186, treeni kesti puoli tuntia ja oltiin Reijolassa Mulon mäessä siskoni kanssa treenaamassa. Jalat täristen käveltiin siitä vielä reilu 5km matka vanhempieni luokse. Innolla odotan lähipäivien olotilaa jaloissa, rakkulat yhdistettynä lihaskipuun...

2 kommenttia:

  1. Lykynlampi on myös aika hyvä paikka: http://iskakokkaa.blogspot.fi/2012/08/lykynlammen-olympialaiset.html

    VastaaPoista
  2. Lykynlampea pitäisikin käydä testaamassa joku kerta! :)

    VastaaPoista