maanantai 5. elokuuta 2013

Bikini challengen aloitus ja puddingia biitsillä

Oonpas ollu nyt laiska tänne kirjoittelemaan. Ei oo oikein ollu aikaa. Viikonlopun olin öissä töissä ja on ollu kaikenlaista tässä (seli, seli). Viime viikko oli löysäily/mässäily viikko ja tänään alko Bikini Challenge, ekan päivän jälkeinen fiilis on ky huikee ja motivaatio korkeella. Ruoat on tosi hyvät ja helppo noudattaa, ei oo ollu vielä yhtään nälkä (varmaan eilen tankkasin kun viimestä päivää, nii hiilareita on riittäny tällekki päivälle ;D ) Fb:ssä on huippu ryhmä Bc:läisille, jossa on kova tsemppi päällä, toivottavasti kestää tää into koko 10vkoa...

Ens viikolla strattais arki kunnolla meidän perheessä. Mulla ja poikasella alkaa koulut ja neitonen meni tänään jo päiväkotiin "harjoittelemaan" pitkän loman jälkeen. Mulla tässä pari päivää vapaata ja sit onkin ke-su yhteensä 49h töitä, la ja su 14h vuorot. Treenien ajoitus tuo siis hiukan haastetta tähän viikkoon.

Aamu alkoi tänään aamulenkillä ja illalla tein vielä punttitreenin, nyt kädet tärisee niin etten meinannu saada piilareita pois silmistä!
Päivä oltiin biitsillä lasten kans, ja ah miten ihana sää! Varmaan tämän kesän vikoja biitsipäiviä on nää. Mulla oli kylmälaukussa mustikka-valkosulkaa puddingia mukana välipalana. Aluks se maistu hyvältä, mutta annos oli kyl liian iso ja alko loppu jo tökkiä, mut kiltisti söin annokseni.

Anteeks, tää postaus on nyt ilman kuvia, yritän lisäillä kuvia lähipäivinä, tällasia kuvattomia päivityksiä on tosi tylsä lukee. Bikini challengen alotuskuvatkin pitäis ottaa. Luvassa siis tulevat 10vkoa tiukkaa treeniä ja ruokavaliookaan ei tarvii ite miettii, kun kaikki on saneltu valmiiks. ;)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti