keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Iltalenkit ja mietteitä syksystä

Lähiaikojen ihaninpia oivalluksia on iltalenkit! Treeniohjelmani suosittelee kovasti aamuaerobisia, mutta ne on välillä melko haastava toteuttaa tai ainakaan niin että pääsisin yksin lenkille, niin olen siirtynyt iltalenkkeihin. Lasten mentyä nukkumaan on ihanaa suunnata lenkille ja saada sitä kaivattua omaa aikaa. Tiedän, aamuaerobiset kuluttaa enemmän rasvaa ja tehostaa koko päivän rasvanpolttoa, mutta olen ajatellut asian niin, että parempi tämäkin vaihtoehto kuin ei mitään.

Tänään kävin iltalenkin taas pyöräillen tekemässä ja ihmettelin, että miksi lähiaikoina pidemmät pyörälenkit ovat jääneet. Pyöräily on aina kuulunut lempiurheilumuotoihini melkeinpä aina, joko tietä pitkin pyöräillen tai spinningissä. Välineurheilija kun olen, niin tietenkin pyöräillessä pitää olla lukkopolkimet ja klossikengät, että lenkistä saa kaiken mahdollisen hyödyn irti ja jalat töihin. ;)
 Pyöräily on siitä kivaa, kun melko lyhyessä ajassa pääsee kulkemaan pitkiä matkoja ja maisemat vaihtuu tiuhaan. Tämän päivän parasta antia oli, kun aloin ihmettelemään, että mistä tulee punainen valo pyörän tankoon ja tämähän se oli, auringonlasku:























Syksyn kuviot jo mielessä

Tällä viikolla palautin myös Savoniaan ilmoituksen, että otan koulupaikan vastaan, mutta olen koko lukuvuoden vielä poissa. Syksyllä suoritan joitakin Savonian kursseja jo avoimen amk:n kautta, enkä malttaisi millään odottaa, kun voin kertoa olevani kätilöopiskelija. Tällä viikolla pääsin käymään synnytyssaleilla Joensuussa ja tuli kyllä taas sellainen tunne, että voi kun sinne pääsisi pian harjoittelemaan ja töihin.

Syksyn treenitkin vähän muuttuu. Reilun viikon päästä aloitan Fitfarmin Bikini Challengen. Nälkä kasvaa syödessä sanonta pitää kyllä hyvin paikkansa tässäkin asiassa. Treenaamiseen jää koukkuun ja aina voi tavoitella jotain parempaa, eikä koskaan voi sanoa olevansa täydellinen. Poikaseni oli ihana, kun kuuli kun kerroin uudesta treeniohjelmastani, niin kysyi, että etkö sinä äiti jo muka ole bikinikunnossa. Aika kauniisti sanottu! :) Ensi viikko siis tiedossa lepoa ja löysäilyä ja sitten starttaa 10vkoa uudella ohjelmalla ja ruokavaliolla, ihan jo jännityksellä odotan uutta haastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti