perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ilosaarirock!!

Tätä on odotettu, kesän harvoja viikonloppuvapaita ja ohjelmassa Ilosaarirock! Lasten kanssa pyöräiltiin päivällä taidemuseon pihalla olleeseen LastenPoppiin. Lapsille oli vaikka mitä mielenkiintoista ohjelmaa, oli seikkailurataa, piknikkiä, keppinuken tekoa, tanssia ja vaikka mitä. Molemmat lapset viihtyi oikein hyvin ja äidilläkin oli hauskaa. Keppinukkea askarrellessa meiltä tuli valokuvaaja kysymään, että voisiko ottaa kuvan meistä ensi kesän Kägi-lehteen ja suostuttiinhan me. Ensi vuotta odotellessa siis!

Kotiin pyörräillessä neitokainen nukahti pyörän kyytiin, tapansa mukaisesti. Pian kotiin päästyä mummo ja minun sisko tulivat hakemaan lapsia mummolaan viikonloppuhoitoon. Mulla on kyllä niin ihanat vanhemmat. Ne hoitaa aika usein lapsia ja siellä on lapsille vaikka mitä kivaa tekemistä, kun rannalla asuuvat. Lapset oikein odottaa mummon ja ukin luo pääsyä ja neitokainen on ihan ukin tyttö. Lapset pääsee huomenna Vekararokkiin, kun me vanhemmat päästään sitten Ilosaarirockiin.

Tänään oli harvinainen ilta, koko ilta yksin rauhassa kotona. Kävin kaupungilla vaihtamassa rannekkeen ja ottamassa hienot rokkikynnet Effectin kojulla. Noita kynsilakkoja pitää kyllä hommata!
Kotona tein tämä viikon viimeisen treenin ja huomenna siirrytään rokkihuumaan!

Ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille ja huippukivaa Ilosaarirockia sinne menijöille, törmäillään!

ranneke ja kynnet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti