maanantai 15. heinäkuuta 2013

Rokit rokkailtu

Viikonloppu meni siis Ilosaarirockin merkeissä. Paljon hyviä keikkoja, ihania jälleennäkemisiä, ystäviä ja aurinkoa. Alueella ei puhelin toiminut lähestulkoon lainkaan ja kun hävitti oman porukan, niin saikin hetken aina haeskella, mutta onneksi aina törmäsi tuttuihin! Lauantain paras esiintyjä oli Haloo Helsinki, paljon hyviä biisejä ja hieno tunnelma. Yleisössä oli monella tippa linssissä Vapaus käteen jää ja Maailma on tehty meitä varten biisien aikana. On niissä kyllä hienot ja koskettavat sanoitukset.

Samuli Putro
Sunnuntaita ei olisi voinut aloittaa paremmin, kuin Samuli Putrolla ja Jukka Pojalla. Putron keikoilla olen ollut ennenkin, eikä tarvinnut pettyä tälläkään kerralla. Biisien tarinat vetää mukaansa ja livenä ne on aina vaan parempia. Putron lavastukselle erityismaininta, lavasteina oli käytetty vanhoja lavoja torneina ja niiden takana oli valot, kauniin yksinkertaista ja Putromaista. Putron lantionliikkeet ja hauska lavashow saa yleisön hymyn huulille. Keikan kruunasi viimeisenä biisinä Älä huuda mulle.














Jukka Pojan keilla fiilisteltiin letkeissä tunnelmissa auringon paisteessa. Rullaan biisistä tuli mieleen minun ensimmäinen Ilosaarirock (vuotta en kyllä muista), jossa Jukka Poika oli silloin Kapteeni Ä-nen riveissä. Melkeinpä kaikki hyvät Jukka Pojan biisit päästiin kuulemaan.








Koko rokki tuli tallusteltua släpäreillä, ja sen kyllä huomaa jaloista. Huh, miten likaiset voikaan olla. Kulumalla vaan lähtee nämä liat!












Sunnuntain viimeinen esiintyjä oli PMMP ja oli kyllä mahtava lavashow jälleen. Rusketusraidoissa järkkäri pääsi lavalle hillumaan Paulan ja Miran kanssa. Oli kyllä hauska show. Hurjia mimmejä! Minun lemppari biisi, Tytöt soitettiin myös. Hyvä päätös ihanalle rokkiviikonlopulle!







Isoin kiitos viikonlopusta kuuluu minun huippu ihanille vanhemmille. Lapset oli siellä hoidossa perjantaista tähän päivään saakka. Ei sitä aina tajuakkaan miten korvaamaton apu arjessa (ja juhlassa) he ovat. Kiitos äiti ja iskä, ootte ihania! <3 p="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti