tiistai 16. heinäkuuta 2013

Miten tyttöjä tehdään

Näillä välineillä kotitreenit sujuu
Sua ei ole tehty kenenkään kylkiluusta
ei raudasta tai puusta
Miten tyttöjä tehdään
no ne on toisia aineita 
mistä tämmöset koostuu
(PMMP, Tytöt)


Tää tyttö on tehty niistä toisista aineista ja liikkumisesta. Viikonlopun jälkeinen turvotus ja väsymys alkaa pikkuhiljaa helpottaa, kuinkas muutenkaan kun juomalla PALJON vettä, syömällä terveellisesti ja urheilemalla. Ja turvotus johtui pääosin kaikesta epäterveellisestä syötävästä. Tänään tein päivällä punttitreenin ja illalla kävin juoksemassa. Minulta monesti kysellään, että miten ehdin tehdä näitä kaikkea, mutta tässä vuosien myötä on oppinut hyvin organisoimaan asioita ja kun
kovasti tahtoo, järjestelee ja yrittää, niin kyllä ne onnistuu. Yöllä ei myöskään kannata nukkua liian paljoa, muuten se vie aikaa! ;)

Teen punttitreenin neljä kertaa viikossa, kotona siis ja aerobisen myös neljästi viikkoon. Kahdeksan treeniä on välillä hieman haastavaa sijoittaa johonkin, mutta kyllä aina keinot keksii. Tänäänkin treeniä tehdessäni lapset leikki kiltisti huoneessaan. Lapset alkaa olla aika tottuneita jo äidin treeneihin ja puuhailevat omiaan sen aikaa, tai jumppaavat ja tsemppaavat vieressä (tai päällä). Aerobiset (pääosin juoksua) onnistuu myös lasten kanssa, laitan pienemmän rattaisiin ja isompi ajaa pyörällä ja sitten mennään. Kerran laitoin neitokaisen rattaiden kyytiin ja kävelin lenkin aluksi, oltiin keretty mennä pari minuuttia, kun neiti sanoi kera syyttävän katseen: "äiti, meinasitko kävellä, JUOKSE!" Ja sitten taas juostiin, paras personal trainerini. Tänään pääsin kuitenkin yksin juoksulenkille illalla yhdeksän aikaan ja oli kyllä huippu ihana lenkki, vettä satoi, mutta sää oli niin raikas ja happirikas, oli myös niin hyvä juoksufiilis, että olisi jaksanut juosta vaikka kuinka paljon.

Mukavaa viikkoa kaikille, säät ei kovin mukavilta vaikuta, mutta nyt jaksaa taas paremmin vaikka urheilla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti