perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kovvaa reeniä

Keväällä innostuin treenaamisesta eri tavalla kuin ennen. Aina olen tykännyt urheilusta ja harrastanut sitä aktiivisesti, milloin mitäkin kokeillen. Liikunta on keino, joka auttaa jaksamaan arjessa, tuo kaivattua omaa aikaa ja mikä parasta, auttaa pysymään kunnossa! ;)


Puolimaraton

Alkuvuodesta aloitin puolimaraton projektin luokkakaverini kanssa. Muutaman kuukauden treenauksen tulokset testattiin 4.5 järjestetyssä Joensuu Maratonissa. Aikaa puolikkaalle kului 2h 15min, tavoitteena oli päästä maaliin! Kokemus oli hieno, eikä varmasti jää siihen. Juoksuohjelman mukaisesti treenatessani mietin, että mitäs sitten kun se on juostu, juoksua olisi tietenkin voinut jatkaa ja tavoitella parempia aikoja, mutta törmäsin Fitfarmin mainokseen superdieetistä.

Lihaksien kasvattelua

Ilmoittaudun superdieetille ja aloitin puolimaratonin jälkeen tiukan treenauksen ja syömisen ohjeiden mukaan. Tavoitteenani oli saada kroppaa kiinteämmäksi ja ehkä pudottaa painoa pari kiloa. Kuudessa viikossa kiloja lähti neljä ja vyötäröltä senttejä 10! Kiinteytymistä siis tapahtui ja rasvan määrä väheni kehossa. Rasvaprosenttia en ole uskaltanut mittauttaa! Nälkä kasvoi syödessä kuuden viikon jälkeen ja jatkoin superdieettiekstraan huippuhyvien harjoitusohjelmien takia.

Treenit tehdään jättiläissarjoina ja itsensä on kyllä päässyt haastamaan. Treenit olen kaikki tehnyt kotona. "Kotisalillani" on levypainosarja, käsipainosarja, kahvakuulat (7,5kg ja 12kg), käsipainoja, jumppapallo ja leuanvetotanko. Tässä kuvia todisteena siitä, että kotitreenilläkin saa jotain aikaan ;)


Toukokuussa, aloituskuva

Tänään, 10vkon treenin jälkeen

Aloituskuva toukokuulta
6 vkon treenauksen jälkeen


1 kommentti:

  1. No huh, oot kyllä kaventunu vyötäröltä ihan huikeena! :O Hienoja tuloksia! :)

    VastaaPoista